Følg os også her:

Ny TomTom GPS-stemmeVIGTIGT

GPS FOR ALLE er pr. den 12.04.2014 overgået til GPS FREAK

En ny og moderne GPS side, tilpasset alle platforme. Samme gode service og alt er gratis!

Vi ses på http://gpsfreak.dkhttp://gpsfreak.dk

København – 23. juni 2010 – “Om 100 meter skal du dreje til venstre. Tag anden afkørsel  og forsæt ind på fm båndet. Du er nu nået målet… Novafm”. Denne korte sætning blev indtalt og indsendt af over 1.500 danskere, der alle håbede på at kunne blive den nye danske Voice of TomTom.

I fredags blev den nye danske navigationsstemme offentliggjort.  Når danskere i fremtiden lader sig navigere af en GPS fra TomTom, vil det være Janne Andersen fra Haslev på Sjælland, der kommer til at instruere bilisten frem til sin ønskede destination. TomTom og radiostationen Nova FM har i 14 dage modtaget bud på den nye stemme, og det er ikke tilfældigt, at valget faldt på Janne Andersen.

“Vi lyttede naturligvis efter en stemme, der er karismatisk og personlig, men det er lige så vigtigt, at stemmen er meget klar af hensyn til sikkerheden. Jannes stemme besidder begge dele” udtaler Kennet Juhl, Country Sales Manager i TomTom Danmark.

Janne Andersen er glad for, at netop hun blev udvalgt blandt de mange stemmeprøver.

“Det er så fantastisk og helt vildt” udtaler Janne. “Det er jo helt utroligt, at jeg skal være stemmen på alle de GPS’er, og så er det jo samtidig super lækkert, at jeg får en bil”.

Ud over funktionen som ny dansk GPS-stemme belønnes Janne Andersen også med en spritny Toyota AYGO, der naturligvis er udstyret med den nyeste navigationsenhed fra TomTom. Jannes stemme vil både være på alle nye GPS-enheder fra TomTom og kunne downloades gratis via TomTom Home – TomTom’s opdateringsportal på internettet. Det vil med andre ord være muligt for alle danskere at få Danmarks bedste stemme til navigationsenheden ganske gratis – uden at skulle ud og købe en ny GPS.

Jane Andersen

På billedet ses TomToms danske Country Manager, Kennet Juhl, overrække en glad Janne Andersen nøglerne til hendes nye bil samt selvfølgelig en helt ny TomTom 950 Traffic, som fremover vil være med hendes egen stemme på.

Lyt til Janne´s stemme her. (2305)


VIGTIGT

GPS FOR ALLE er pr. den 12.04.2014 overgået til GPS FREAK

En ny og moderne GPS side, tilpasset alle platforme. Samme gode service og alt er gratis!

Vi ses på http://gpsfreak.dkhttp://gpsfreak.dk

 1. Ivan Fræer
  Ivan Fræer06-24-2010

  Tillykke og selv om du er fra Sjælland tror jeg hurtigt jeg kan vænne mig til din stemme ;-)

 2. Joost
  Joost06-24-2010

  Tillykke – ville gerne selv have vundet :-)

 3. Ingulf
  Ingulf06-24-2010

  @Joost, det kunne da havde været sjovt ;-) Har du været til stemme prøve?

 4. Joost
  Joost06-24-2010

  Hej Ingulf, Ja sku – men nej, deltog bare i radiokonkurrencen og indtalte samme tekst via min mobil til deres telefonsvarer…

 5. peter
  peter07-13-2010

  Det er helt klart en “ommer”! Hvilke kriterier mon der er lagt til grund for valget. Det må da være en der selv taler på sammen “måde” der har valgt hende og dermed mener det er en god udtale eller også er middelmådigheden i det danske sprog virkelig slået meget igennem. F.eks. bliver det sjusket med ordet “til” som bliver til “te” og “drej til højre” bliver til “drej te højer”. Det burde jo ikke være “de glade amatører” der skal kommer til her. Tomtom (Navigon, Garmin m.fl.) burde udvælge nogle som har en skolet stemmeuddannelse og som taler et korrekt dansk og ikke bare et “brugbart normalt dansk”, som man plejer og gør i det daglige.

Din kommentar her