Følg os også her:
Camper

Garmin Camper 760LMT-DVIGTIGT

GPS FOR ALLE er pr. den 12.04.2014 overgået til GPS FREAK

En ny og moderne GPS side, tilpasset alle platforme. Samme gode service og alt er gratis!

Vi ses på http://gpsfreak.dkhttp://gpsfreak.dk

Garmin Camper 760LMT-D GPS og rejseplanlægger

 • Letaflæselig 7″ skærm
 • Tilpassede autocamperruter¹ for Europa
 • Autocamperspecifikke oversigter (ACSI og MHF) med søgefilter.
 • Planlægning og deling af autocamerture
 • Opdateringer af kort² og trafik³ i hele produktets levetid
 • Kompatibel med trådløst bakkamera

Civilisation efter behov

Nyd friheden på de åbne vidder sammen med komforten og bekvemmeligheden ved at rejse med brugervenlig vejledning. Camper 760LMT-D, vores første navigator, der er skabt til autocamperlivsstilen, indeholder turplanlægning og autocampervenlige funktioner, herunder en 7″ skærm og stemmeaktiveret navigation. Camper 760LMT-D, der har forudindlæste detaljerede kort, udarbejder tilpassede ruter på basis af størrelsen og vægten af din autocamper. Aktiv vognbanevisning med stemmemeddelelser angiver den vognbane, du skal bruge til det næste sving. Camper 760LMT-D indeholder en ACSI- og MHF-oversigt, herunder søgning efter campingpladser med dine foretrukne faciliteter og specialiseret autocamperparking. Med det praktiske søgefilter, der indsnævrer antallet af campingpladser, så du altid finder den bedste plads til dine behov. Brug Smartphone Link til at få adgang til vejrradar og andre live-tjenester

Tilpassede autocamperruter

Camper 760LMT-D har forudindlæste detaljerede kort over Europa, der også indeholder tilhørende begrænsninger, f.eks. brohøjder og tilhørende oplysninger om de fleste større veje og motorveje. Du skal blot indtaste profiloplysningerne om dit køretøj (højde, vægt, længde og bredde kan tilpasses¹) og finde ruter, der passer til din autocamper. Du kan desuden få advarsler om risikoen for at vognbunden rammer jorden, sidevind, smalle veje, skarp kurver, stejle bakker og nedhængende træer.

Kørselsvejledning, som du ser og hører

Aktiv vognbaneanvisning med stemmemeddelelser forbereder dig, så du er sikker på, at du tager den rigtige frakørsel eller den rigtige vej i et kryds. Når du nærmer dig, viser en animeret model ved hjælp af pile med stærke farver den korrekte vognbane til din rute. Og en venlig stemme tilbyder yderligere hjælp. photoReal-visning af kryds viser et realistisk billede af vejkryds og udfletninger langs din rute, inklusive det omgivende landskab og vejskilte.

Planlægning og deling af autocamperture

Planlæg din næste campingtur med BaseCamp. Du kan oprette ruter ad bestemte veje og søge efter og gemme interessepunkter inklusive lokale forlystelser, restauranter og tankstationer. Upload derefter din forhåndsplanlagte tur til Camper 760LMT-D, og lad dig guide gennem en køretur uden stress.

Garmin Adventures, der leveres af BaseCamp, er en gratis, interaktiv metode til at registrere og dele dine ture. Med Garmin Adventures kan du kombinere ruter, waypoints, geotaggede fotos, YouTube® videoer og meget mere til en oplevelse, du kan dele online. Garmin Adventures giver dig også mulighed for at bedømme dine ture, læse anmeldelser og downloade ruter, som andre campister har bidraget med.

Omfatter kort- og trafikopdateringer i produktets levetid

Camper 760LMT-D indeholder gratis kort² og opdateringer i enhedens brugbare levetid, så ruterne kan afspejle de mest opdaterede kort, interessepunkter, søgning efter campingpladser med dine foretrukne faciliteter og oplysninger om specialiseret autocamperparkering.

Med det medfølgende kombinerede strømkabel/trafikmodtager giver Camper 760LMT-D gratis digitale trafikoplysninger² i enhedens brugbare levetid. Camper 760LMT-D hjælper dig med at undgå trafikpropper og finde de omkørsler, du skal bruge for at komme frem.

Din stemmes kraft

Camper 760LMT-D har den bekvemme stemmeaktiverede navigation. Tal, og enheden reagerer på dine kommandoer. Dine hænder kan blive på rattet. Du kan selvfølgelig også navigere ved hjælp af touchscreen-grænsefladen.

Oplysninger om tjenester forude

Uanset hvor du er, ved du altid, hvad der er i nærheden. Forude er en konstant strøm af steder i nærheden – inklusive restauranter, butikker, hospitaler og tankstationer – der vises ved siden af dit kørselskort og opdateres undervejs på din rute.

Garmin Real Directions™ med Garmin Real Voice™

Camper 760LMT-D omdefinerer “talte sving-for-sving-anvisninger” med Garmin Real Directions, der er letforståelige kørselsanvisninger, der guider dig som en ven ved hjælp af genkendelige landemærker, bygninger og trafiklys. Ikke mere stress mens du forsøger at læse gadenavne. Garmin Real Voice er en forbedret taleteknologi, der lyder mere som en naturlig, venlig stemme. Garmin Real Directions og Garmin Real Voice er funktioner, der kun er tilgængelige i vores GPS-navigatorer.

Bluetooth® kompatibel

Synkroniser en kompatibel Bluetooth-aktiveret enhed, f.eks. din smartphone, med Camper 760LMT-D, så du kan foretage håndfri opkald gennem dens integrerede mikrofon og højttaler. Du kan lægge telefonen sikkert af vejen i handskerummet, lommen eller tasken og stadig foretage og modtage opkald.

Smartphone Link kompatibel

Mens du er på farten, kan du bruge Camper 760LMT-D til at få vist detaljerede vejrudsigter og animerede radarbilleder og modtage advarsler om uvejr4. Vejrvarsler via SPL er ikke tilgængelige i Europa

Det er muligt med Smartphone Link, en gratis mobilapp, der forbinder Camper 760LMT-D med din iPhone® eller Android™ smartphone. Når de først er parret, kan Camper 760LMT-D bruge telefonens eksisterende dataplan4 til at dele oplysninger og få adgang til Garmin Live Services4, der er nyttige realtidsoplysninger, herunder om vejret. Garmin Live Services er gratis og tilgængelig som abonnement.

Kompatibel med trådløst bakkamera

Fjern stressen, når du bakker, ved at oprette forbindelse fra Camper 760LMT-D til vores BC 20 trådløse bakkamera (sælges separat). Når der er oprettet forbindelse viser Camper 760LMT-D på en praktisk måde kamerabillederne direkte på den store skærm.

Flere oplysninger med ét blik

Camper 760LMT-D holder hele tiden dit kørselkort på skærmen og viser yderligere oplysninger ved siden af. Camper 760LMT-D viser hastighedsgrænse, aktuel hastighed og det præcise ankomsttidspunkt. Med et hurtigt blik kan du se navnet på den aktuelle gade. Camper 760LMT-D viser også advarsler om skolezoner.

Enhedsadministration med et enkelt stop

Brug Garmin Express til at holde Camper 760LMT-D opdateret. Garmin Express gør det nemt at opdatere kort og software, overføre favoritter til og fra enheder samt installere gratis brugertilpassede køretøjer og stemmer.

cf-lg pd-01-lg rf-lg

Enheden ventes på det Danske marked i løbet af 4. kvartal 2013. (1292)


VIGTIGT

GPS FOR ALLE er pr. den 12.04.2014 overgået til GPS FREAK

En ny og moderne GPS side, tilpasset alle platforme. Samme gode service og alt er gratis!

Vi ses på http://gpsfreak.dkhttp://gpsfreak.dk

 1. Hubbe
  Hubbe01-04-2014

  hvadmed enkle specifikationer og pris?

 2. Ivan Fraer
  Ivan Fraer01-07-2014

  Set til ca. 2900,- på nedenstående link:
  http://www.pricerunner.dk/pl/288-2933227/GPS/Garmin-Camper-760LMT-D-Sammenlign-Priser

  Specifikationer? Måske nedenstående side kan hjælpe dig?
  http://www.gpsforalle.dk/vip-siden-3/sammenligninger/

Din kommentar her